Обов'язкове оприлюднення кошторисів поточних та капітальних ремонтів об'єктів міста, що здійснюються за бюджетні кошти.

Громада міста має право знати як використовуються кошти бюджету,яка сума закладена на той чи інший об'єкт благоустрою чи ремонту і зрештою,хто підписав акт виконаних робіт .
Пропоную затверджувати кошториси рішенням депутатів на сесії з подальшим обов'язковим підписом депутата акту виконаних робіт на об'єктах відповідного округу.

На Вашу електронну петицію № 7/2018 повідомляємо, що оприлюднення кошторисної документації на всі об'єкти поточного та капітального ремонту м.Стрия не є можливим, через великий обсяг документації по даних об'єктах.
  Вся проектно-кошторисна документація та акти виконаних робіт по об'єктах поточного та капітального ремонту міста знаходиться у відділі житлово - комунального господарства, промисловості, транспорту та зв'язку Стрийського міськвиконкому та госпрозрахунковому відділі капітального будівництва при Стрийському міськвиконкомі у вільному доступі та при потребі можуть бути надані для перевірки згідно з чинним законодавством України.

З повагою,
перший заступник міського голови