Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Зброс в р. Псел 248 12
Впровадження у м. Суми автоматизованої системи керування дорожнім рухом «Зелена хвиля» 236 12
В зонах отдыха - бесплатные туалеты 228 36
Нужен 'Евродвор" между домами на металлургов 13а и 15 218 18
Фонтани міста Суми повинні працювати! 178 33
Рада має радитися з громадою. 163 4
Заменить маршрут #20 на троллейбус 152 30
Парк Казка 142 30
Капітальний ремонт дороги по вул 4-та Продольна 135 16
СТОП ШУМ! Заборонити використання музичної апаратури на відкритих літніх майданчиках міста та внести зміни до проекту рішення «Про затвердження правил додержання тиші в місті Суми» 122 32
В зонах отдыха - бесплатные туалеты 228 36
Нужен 'Евродвор" между домами на металлургов 13а и 15 218 18
Фонтани міста Суми повинні працювати! 178 33
Заменить маршрут #20 на троллейбус 152 30
Парк Казка 142 30
Капітальний ремонт дороги по вул 4-та Продольна 135 16
Зелені Бригади 103 18
Введення підвищеного стандарту якості на маршрутні перевезення. 102 36
Відновлення витверезників, або створення притулку для людей в алкогольному сп'янінні 93 29
Тема звернення Підписали Залишилось
Негайний розгляд петицій та відповідні зміни до бюджету вже цього року. Звіт щодо розглянутих раніше петицій 52 39
Створити людські умови у 4-й міській лікарні. 14 44
Приведення до ладу Площі Незалежності 10 44
Відновлення руху тролейбусів маршруту №6 "Роменська-Центроліт" 5 44
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Закрити кафе «Тандирний двір» біля річки Псел 250 16 липня 12
Мараторій на забудову паркових територій 253 11 липня 7
Заборонити політичну рекламу на білбордах та лайтбоксах 256 10 липня 6
Електронний квиток (e-ticket) у громадському транспорті м. Суми 272 9 липня 5
Провести ревитализацию реки Сумка в центре города Сумы 293 9 липня 5

Станом на 18 липня усього прийнято до розгляду 6 петицій Переглянути

Остання відповідь

Розібратися в поведінці перевізників, які курсують по вул. Прокофьєва в вечірній час

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами розгляду електронної петиції «Розібратися в поведінці перевізників, які курсують по вул. Прокоф’єва в вечірній час» інформуємо про наступне відповідно до переліку порушених питань.
Так, обов’язкова робота транспортних засобів на вказаних Вами маршрутах з 6.00 до 22.00 закріплена умовами Договору про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Суми.
Слід зазначити, що міська влада, як Організатор перевезень та контролююча ланка, реагує на будь-які зауваження щодо недоліків роботи міського транспорту; опрацьовує питання спільно з перевізниками; проводить перевірки дотримання перевізниками договорів на перевезення; організовує наради з перевізниками міста для спільного вирішення питань пасажирських перевезень; проводить особисті зустрічі з перевізниками, в тому числі за участю заявників – мешканців міста, для усунення недоліків в роботі міського транспорту. Також контроль роботи міського транспорту здійснюється за допомогою системи GPS моніторингу міського транспорту в режимі он-лайн.
Щодо зазначених в електронній петиції фактів повідомляємо, що з перевізників міських автобусних маршрутів № 21, № 2, № 9, № 17А ФОП Олійник А.Г. та № 52 ТОВ «Сумипастранс» взято письмові пояснення. Як видно з наданих пояснень Олійника А.Г. обслуговування пасажирів на маршрутах № 2, № 9, № 21, № 17А здійснюється перевізником відповідно до затверджених графіків руху, які є складовою паспортів на вказаних маршрутах.
На маршруті № 9, згідно затверджених змін в паспорті маршруту від 26.03.2018 р., після 19 години на лінії залишаються 2 чергових автобуса. Курсують вони від кінцевої зупинки «Добровільна» до зупинки «Набережна р. Стрілки» без заїзду на зупинку « вул. Прокоф’єва».
За результатами перевірки фактів, наведених Вами, стосовно недотримання графіку руху автобусів на маршруті № 52, за даними керівництва ТОВ «Сумипастранс», основними причинами неналежної роботи автобусів є нестача водіїв автобусів (на сьогоднішній день понад 30 водіїв по підприємству) та технічні поломки рухомого складу. З метою забезпечення роботи на вказаних маршрутах згідно із договірними умовами, адміністрацією підприємства вжито наступних заходів: - налагоджена співпраця з центром зайнятості щодо наявних вакансій водіїв категорії «D»;
- здійснюється подання оголошень у міські та районні газети в пошуках водіїв категорії «D»;
- проведено інструктажі з водіями підприємства стосовно безумовного дотримання графіків руху та умов договору.
Також повідомляємо, що з боку адміністрації підприємств ТОВ «Сумипастранс» та ФОП Олійник А.Г. питання регулярності руху контролюється ними особисто за допомогою системи GPS. У свою чергу, відділом транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг забезпечуватиметься контроль за виконанням покладених на перевізника договірних зобов’язань.

Станом на 18 липня надано відповідь на 249 петицій Переглянути