Реконструкция фонтанов возле театра им. Щепкина

Два фонтана на театральной площади, которых я, за свои 29 лет, ниразу не видел в рабочем состоянии, "украшают" центр нашего города. Предлагаю реконструировать их, соединить и из двоих сделать один протяженный с подсветкой и музыкой, которую можно было бы включать в определенное время когда люди идут с работы или выходят на прогулку. Мы живем в обласном центре и хочется чтобы хотябы в центре города был порядок.

Електронна петиція стосовно реконструкції фонтанів біля театру ім. М.С. Щепкіна у м. Суми в межах повноважень управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради опрацьована.
Повідомляємо, що управлінням буде підготовлено відповідний проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про розгляд петиції щодо реконструкції фонтанів біля театру ім. М.С. Щепкіна у м. Суми».
Даний проект рішення виконавчого комітету після проходження процедури візування буде винесено на розгляд засідання виконавчого комітету Сумської міської ради у встановленому законодавством порядку.