+ ще 162 громади!

Ремонт дорожнього покриття по вулиці Роменська 81

Велике прохання, зробити дорогу у дворі будинку по вул. Роменська, 81. Маємо на першому поверсі будинку; магазини "Пані" , "Сам маркет", Нову пошту, авто для обслуговування цих закладів повністю зруйнували дорогу в дворі будинка. Ями та вибоїни, дорога не ремонтувалась десятки років та прийшла зовсім в жахливий стан! Під час дощів , з огліду відсутності стоків , двір залитий водою. По цій дорозі ходити важко і травматично!!!

На Вашу електронну петицію №905/03.02.02-16 від 12.11.2018 року щодо ремонту дорожнього покриття по вул. Роменська, 81 повідомляємо наступне.
За наданою інформацією управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради капітальний ремонт дороги в районі житлового будинку №81 по вул. Роменській заплановано на 2019 рік. Буде розроблена проектно-кошторисна документація, а при настанні сприятливих погодних умов виконані будівельно-монтажні роботи.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.