Єдина система

Будівництво спортивного та дитячого майданчика по вул. Василя Стуса 14 100 63
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Відновити безперешкодний пішохідний рух по набережній Трускавецького водосховища

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КУЛЬЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ

У відповідь на Вашу електронну петицію щодо відновлення безперешкодного руху по набережній Трускавецького водосховища повідомляємо наступне.
Питне водосховище на р. Воротище є резервним джерелом водопостачання для м.Трускавець. Відповідно до вимог законодавства у сфері охорони водойм, навколо озера встановлена зона санітарної охорони.
Дане водосховище включає в себе комплекс споруд в тому числі і ті, які є об’єктами підвищеної небезпеки, зокрема берегоукріплюючі споруди, переливний лоток, водозабірні споруди, дамба та інші. Згідно постанови КМУ №2024 від 18.12.1998р. «Про правовий режим зон санітарної охорони водних об’єктів» в першому поясі зони санітарної охорони забороняється перебування сторонніх осіб та ведення господарської діяльності, відповідно, з метою забезпечення охорони водойми навколо неї встановлено огорожу та попереджувальні знаки.
Додатково інформуємо, що для належного забезпечення охорони водного об’єкту та покращення його естетичного вигляду Трускавецькою міською радою прийнято рішення про виділення коштів, в сумі 300,0 тис. грн. для проведення робіт по реконструкції огорожі питного водосховища, з подальшим відкриттям дамби для вільного проходу.

Станом на 22 квітня надано відповідь на 2 петиції Переглянути