Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 192 громади!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Скасувати проведення Міжнародного Конкурсу Пам'яті Мусліма Магомаєва, який має відбутись з 5 по 8 грудня 2019 року.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КУЛЬЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ

У відповідь на Вашу електронну петицію вх. № 15-е.п. від 18.11.2019 року щодо скасування проведення Міжнародного Конкурсу Пам'яті Мусліма Магомаєва, який має відбутись з 5 по 8 грудня:
Відповідно до ст.2 статті 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Одночасно повідомляємо, що Відповідно до норм закону України від 02.07.2015року № 577-VIII "Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та елекронної петиції, рішення Трускавецької міської ради від 05.04.2016року№31 "Про електронні петиції", Ваша петиція передана на розгляд депутатської комісії у відділ культури Трускавецької міської ради для розгляду та подання пропозицій.

Станом на 21 січня надано відповідь на 13 петицій Переглянути