Єдина система

Відновлення пам'ятника "Гусляр" та реконструкція скверу навколо нього 95 57
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі 101 21 травня 0
ЩОДО НАДАННЯ СТИПЕНДІЇ ПРОВІДНИМ СПОРТСМЕНАМ МІСТА 103 21 травня 0
Навести порядок у сфері пасажирських перевезень в м.Українка 178 22 листопада 0
Збір підписів Проти затвердження Детального плану території по пр-ту Дніпровському між буд. 10, 12 та Енергетиків 9 і подальшого будівництва там двоповерхової будівлі під магазин 109 11 жовтня 0
Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Українка» - Городецкому Герману Олеговичу 108 31 травня 0

Станом на 21 вересня усього прийнято до розгляду 11 петицій Переглянути

Остання відповідь

ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ ВСІХ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК, СЛУЖБОВИХ КВАРТИР ТА ПРИМІЩЕНЬ ПЕРЕДАНИХ НА БАЛАНС УКРАЇНСЬКОї МІСЬКОї РАДИ В ПЕРІОД З 2006 ПО 2018 РОКИ ВКЛЮЧНО

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КОЗИРЄВ ПАВЛО ГЕНРИХОВІЧ

РІШЕННЯ

24 січня 2019 року

Про розгляд електронної петиції “Проведення
аудиту всіх земельних ділянок, службових квартир
та приміщень, переданих на баланс Української міської
ради в період з 2006 по 2018 роки включно”

Розглянувши електронну петицію “Проведення аудиту всіх земельних ділянок, службових квартир та приміщень, переданих на баланс Української міської ради в період з 2006 по 2018 роки включно”, автором якої є Голуб Сергій Васильович, враховуючи обмеженість коштів місцевого бюджету та відсутність закладених коштів у місцевому бюджеті на 2019 рік щодо таких видатків, як проведення аудиту, беручи до уваги порушення даною електронною петицією частини 1 статті 19 Конституції України відповідно до якої правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до якої ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством та частини 1 статті 121 Земельного кодексу України, відповідно до якої громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності, керуючись статтею 23-1 Закону України “Про звернення громадян”, Положенням про порядок розгляду електронної петиції до Української міської ради, затвердженим рішенням 75-ї сесії Української міської ради VI скликання від 15.09.2015 року, Конституцією України, Земельним кодексом України, статтями 25, 26, частиною 8 статті 46, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

УКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Електронну петицію “Проведення аудиту всіх земельних ділянок, службових квартир та приміщень, переданих на баланс Української міської ради в період з 2006 по 2018 роки включно” не підтримати у зв'язку із суперечностями нормам чинного законодавства
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету, цін, фінансів, приватизації, об'єднання територіальних громад та на постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування та громадського харчування.

Секретар міської ради Т.М.Кучер

Станом на 21 вересня надано відповідь на 11 петицій Переглянути