Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі 101 21 травня 8
ЩОДО НАДАННЯ СТИПЕНДІЇ ПРОВІДНИМ СПОРТСМЕНАМ МІСТА 103 21 травня 8
Навести порядок у сфері пасажирських перевезень в м.Українка 178 22 листопада 0
Збір підписів Проти затвердження Детального плану території по пр-ту Дніпровському між буд. 10, 12 та Енергетиків 9 і подальшого будівництва там двоповерхової будівлі під магазин 109 11 жовтня 0
Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Українка» - Городецкому Герману Олеговичу 108 31 травня 0

Станом на 27 травня усього прийнято до розгляду 11 петицій Переглянути

Остання відповідь

ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ ВСІХ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК, СЛУЖБОВИХ КВАРТИР ТА ПРИМІЩЕНЬ ПЕРЕДАНИХ НА БАЛАНС УКРАЇНСЬКОї МІСЬКОї РАДИ В ПЕРІОД З 2006 ПО 2018 РОКИ ВКЛЮЧНО

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КОЗИРЄВ ПАВЛО ГЕНРИХОВІЧ

РІШЕННЯ

24 січня 2019 року

Про розгляд електронної петиції “Проведення
аудиту всіх земельних ділянок, службових квартир
та приміщень, переданих на баланс Української міської
ради в період з 2006 по 2018 роки включно”

Розглянувши електронну петицію “Проведення аудиту всіх земельних ділянок, службових квартир та приміщень, переданих на баланс Української міської ради в період з 2006 по 2018 роки включно”, автором якої є Голуб Сергій Васильович, враховуючи обмеженість коштів місцевого бюджету та відсутність закладених коштів у місцевому бюджеті на 2019 рік щодо таких видатків, як проведення аудиту, беручи до уваги порушення даною електронною петицією частини 1 статті 19 Конституції України відповідно до якої правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до якої ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством та частини 1 статті 121 Земельного кодексу України, відповідно до якої громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності, керуючись статтею 23-1 Закону України “Про звернення громадян”, Положенням про порядок розгляду електронної петиції до Української міської ради, затвердженим рішенням 75-ї сесії Української міської ради VI скликання від 15.09.2015 року, Конституцією України, Земельним кодексом України, статтями 25, 26, частиною 8 статті 46, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

УКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Електронну петицію “Проведення аудиту всіх земельних ділянок, службових квартир та приміщень, переданих на баланс Української міської ради в період з 2006 по 2018 роки включно” не підтримати у зв'язку із суперечностями нормам чинного законодавства
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету, цін, фінансів, приватизації, об'єднання територіальних громад та на постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування та громадського харчування.

Секретар міської ради Т.М.Кучер

Станом на 27 травня надано відповідь на 11 петицій Переглянути