Про організацію безпеки дорожнього руху учнів школи 3 по вул Саксаганського

По вулиці Саксаганського проклали новий асфальт, машини «літають» на шаленій швидкості, бо з боку вул Герцена навіть знак обмеження швидкості відсутній. По цій дорозі в школу№3 і зі школи ходять сотні дітей (з району Осташівка, БабКП, Зарембова Гребля). На дорозі немає тротуару, діти ідуть по обидва узбіччя дороги. Зійти з дороги їм немає куди. Знак обмеження швидкості розміщений дуже далеко, ні біля церкви, на біля станції СТО знаки відсутні.
Частина власників будинків по вул. Саксаганського (біля церкви) загородили пішохідній зоні за межами своєї ділянки,саме де повинні йти пішоходи. Діти вимушені йти по вузькій дорозі, де рухаються автомобілі на великій швидкості.

Просимо:
- встановити засоби примусового зниження швидкості «лежачих поліцейських» визначені ДСТУ 4123:2006 з відповідними попереджувальними знаками по вулиці Саксаганського на відрізку від Свято-Троицької церкви до школи №3 та з боку перехрестя вул Саксаганського-Герцена;
- встановити попереджувальні знаки «Увага, діти!» при в’їзді на вул. Саксаганського з вул. Гонти та вул. Герцена та знак обмеження швидкості;
-забовязати приватні будинки та підприємців звільнити місця пішохідної зони по вул Саксаганського, які вони зайняли всупереч закону! Діти повинні йти до школи по тротуару.
На реконструкцію центральної площі міста витрачаються мільони з податків, які сплачують батьки учнів школи. Просимо також знайти порівняно незначні ресурси і забезпечити безпеку життя і здоров’я наших дітей. Дякуємо заздалегідь за вирішення проблеми.

Дата створення:

Станом на 31 березня петицію підписали 130 осіб з 200 необхідних.