Демонтаж табличок з прізвищами депутатів та державних службовців з об'ектів, побудованих за рахунок платників податків

Пропоную здійснити в місті Умань демонтаж зовнішної реклами, на якій вказані прізвища депутатів та чиновників. Реклами у вигляді табличок або інших видів нанесення на об'єктах благоустрію (парки, сквери, спортивні та дитячі майданчики), які побудовані за кошти бюджету (громади або країни). Демонтувати, а на місці них встановити таблиці з надписом «побудовано за кошти платників податків». Та заборонити у майбутньому розміщення аналогічної реклами.

Пропоную цей експеримент провести в рамках міста Умань. І, в разі успіху, запропонувати на всеукраїнському рівні заборонити депутатам і чиновникам створювати собі рекламу за гроші платників податків.

Прошу підтримати дану петицію, а депутатів Уманської міської ради прийняти таке рішення та зобовязати комунальні служби міста демонтувати цю рекламу, таблички, тощо.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 3 квітня петицію підписали 240 осіб з 200 необхідних.