Встановлення відеокамер цілодобового спостереження

Наполегливо пропоную встановити відеокамери цілодобового спостереження в місті Умань, на частині пішохідної зони вулиці Небесної Сотні, а саме від Обеліску «Вічний Вогонь» до Свято-Миколаївського кафедрального собору (Алея Слави). З метою попередження актів вандалізму, спрямованих на малі архітектурні споруди, зведенні в пам’ять про загиблих уманчан під час Російсько-Української війни, а також адміністративних та інших правопорушень.

Актуальність данної пропозиції полягає в тому, що кількість актів вандалізму, спрямованих на нівечення пам’ятних знаків та інших споруд, зведених на честь загиблих українців в Російсько-Українській війні, щороку зростає по всій території України.
Також в даній зоні неодноразово невідомі нівечили лавки, перевертали та крали сміттєві баки.

Тому наявність відеокамер цілодобового спостереження надасть змогу встановлювати особи правопорушників, а також діятиме як превентивний засіб безпеки та повністю відповідає засадам програми "Умань - безпечне місто", що запроваджена та діє в Умані.

Тисячі Героїв України, серед яких десятки уманчан, віддали своє життя за наше з вами майбутнє та державу! Захист пам'яті про наших захисників - один з найголовніших обов'язків кожного громадянина! Захистимо Меморіал пам'яті наших Воїнів!

Дата створення:

Станом на 6 квітня петицію підписали 112 осіб з 200 необхідних.