Єдина система

Вилучити з переліку функціонального призначення алко-МАФів 18 8
Вилучити з переліку функціонального призначення алко-МАФів 18 8
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Повернемо фонтан позаду Драмтеатру ужгородцям!

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АНДРІЇВ БОГДАН ЄВСТАФІЙОВИЧ

Волосянський О.П.

У відповідь на електронну петицію «Повернемо фонтан позаду Драмтеатру ужгородцям!» повідомляємо наступну інформацію.
Структурним підрозділам Ужгородської міської ради, дано доручення у найкоротші терміни вивчити дане питання та підготувати проекти рішень щодо задоволення Електронної Петиції.
Станом на 25 травня 2018 року, підготовлено проекти рішень «Про зміни до рішення І сесії міської ради VІІ скликання 10.03.2016 року №119» та «Про викуп земельних ділянок, які перебувають у власності фізичних осіб для суспільних потреб», які наразі проходять оформлення, згідно ст.15 «Регламенту Ужгородської міської ради VІІ», затвердженого рішення ІІ сесії міської ради VІІ від 21.04.2016 року №205.
Крім того, підготовлений та направлений лист до голови Закарпатської обласної державної адміністрації з проханням доручити розгляд питання по суті департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації. Оскільки, даний об’єкт не перебуває у підпорядкуванні Ужгородської міської ради.
Одночасно, органом місцевого самоврядування вивчається можливість звернення до суду.
Про результати Вас буде повідомлено додатково.

Додаток:
1. Копія листа від 23.05.2018 року.

З повагою

Міський голова Б.Андріїв

Пекар

02.07.2018
У відповідь на електронну петицію «Повернемо фонтан позаду Драмтеатру ужгородцям!» повідомляємо, що 26 червня 2018 року ХХІV сесією VІІ скликання прийнято рішення №1140 «Про викуп земельних ділянок, які перебувають у власності фізичних осіб для суспільних потреб» та №1141 «Про зміни до рішення І сесії міської ради VІІ скликання 10.03.2016 року №119».
Одночасно повідомляємо, 27 червня 2018 року прийнято рішенням виконкому №176 «Про скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок м. Ужгород, пров. Мостовий, поз. 2 та поз. 3».

Додаток:
1. Копія рішення від 26.06.2018 року ХХІV сесії VІІ скликання №1140 «Про викуп земельних ділянок, які перебувають у власності фізичних осіб для суспільних потреб» та №1141 «Про зміни до рішення І сесії міської ради VІІ скликання 10.03.2016 року №119» на 3 арк.;
2. Копія рішення виконкому від 27.062018 року №176 «Про скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок м. Ужгород, пров. Мостовий, поз. 2 та поз. 3» на 1 арк.

З повагою
Міський голова Б.Андріїв