Єдина система

Тема звернення Підписали Залишилось
Ремонт дороги по вул.Комарова ,буд.64 4 87
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про будівницво Скейт-Парку для скейтів, BMX, трюкових самокатів, роликів для молоді в м. Васильків

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САБАДАШ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

Павлюкову О.Ю.

Шановний Олександре Юрійовичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді, затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30- VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію Про будівництво Скейт-Парку для скейтів, ВМХ, трюкових самокатів, роликів для молоді в м. Васильків.
Відповідно до рішення Васильківської міської ради Київської області від 29 вересня 2017 року № 05.04-30-VII, розроблено детальний план території ландшафтного парку «Стугна» де передбачено впорядкування та благоустрій території парку з облаштуванням зон проведення громадських та культурно-масових заходів для активного відпочинку. При реалізації детального плану території парку «Стугна» буде враховано Ваші пропозиції щодо будівництва Скейт-Парку для скейтів, ВМХ, трюкових самокатів, роликів для молоді в м. Василькові.

З повагою

Заступник міського голови Л. Перепелиця