Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Припинення розбазарювання земельних ресурсів Василькова 104 2 квітня 10

Станом на 6 квітня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Освітлення пішохідного переходу ( "Школа мистецтв" - "Будинок Культури").

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САБАДАШ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

Кощею В.В.

Шановний Віталіє Васильовичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді, затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30-VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо освітлення пішохідного переходу («Школа мистецтв» - «Будинок Культури») в м. Василькові, яку підтримали 101 громадянин.
На замовлення комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств м. Василькова» по об’єкту по вул. Володимирській спеціалізованою організацією розроблено проектно-кошторисну документацію, якою передбачено монтаж освітлення пішохідного переходу по вулиці Володимирській (біля Будинку культури). На пішохідному переході по вулиці Грушевського (біля магазину «Стєкляшка») наявний світлофор та присутнє відповідне освітлення.
За підсумками виконання бюджету міста Василькова за І квартал 2020 року буде порушено клопотання про виділення коштів на монтаж вуличного освітлення по об’єкту по вулиці Володимирській з подальшим розглядом на засіданні постійної профільної депутатської комісії.

З повагою

Міський голова В.Сабадаш