Встановлення світлофору на пішохідному переході навпроти школи № 8

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

В зв'язку з регулярними (постійними) "тягнучками", особливо у години пік, на ділянці руху від Берізок до ЖК Столичний необхідно встановити світлофор "на вимогу" на пішохідному переході біля школи №8 для того, щоб розвантажити цю ділянку руху.

ДЖОГАН В.В.

Шановний Вікторе Володимировичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді, затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30- VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо встановлення світлофору на пішохідному переході навпроти школи №8, яку підтримали 100 громадян.
На даний час розроблений проект «Реконструкція дороги по вулиці Декабристів в м.Василькові Київської області (в т.ч. проектні роботи)», в якому враховано кількість та місце розташування світлофорів по дорозі по вулиці Декабристів в м.Василькові.
Реконструкція дороги планується на 2020-2021 роки.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш