Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 193 громади!
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Необхідність побудови льодової арени задля фізичного розвитку дітей та зимових олімпійських видів спорту у місті. 357 26 січня 12
Прокладення каналізації по вул.Покришкіна, очищення озера. 362 21 січня 7

Станом на 28 січня усього прийнято до розгляду 2 петиції Переглянути

Остання відповідь

Припинення дискримінації здорових нещеплених дітей і припинення їх відсторонення від закладів освіти. Неухильне виконання законів Конституції України та законів України про освіту.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Виконавчими органами Вінницької міської ради Ваша петиція розглянута.
Повідомляємо, що відповідно ст.27 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» профілактичні щеплення з метою запобігання захворювання на туберкульоз, поліомієліт, дифтерію, кашлюк, правець та кір в Україні є обов’язковими.
Згідно ст.15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з Календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. Прийом дітей до виховних, оздоровчих та інших дитячих закладів проводиться за наявності відповідної довідки закладу охорони здоров’я, в якому дитина перебуває під наглядом. Довідка видається на підставі даних медичного огляду дитини, якщо відсутні протипоказання для її перебування у цьому закладі, а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень. У разі, якщо профілактичні щеплення дітям проведено з порушенням установлених строків у зв’язку з медичними протипоказами, при благополучній епідемічній ситуації за рішенням консиліуму відповідних лікарів вони можуть бути прийняті до відповідного дитячого закладу та відвідувати його.

Станом на 28 січня надано відповідь на 342 петиції Переглянути