"Новий" тротуар, небезпечний для громадян (м-н. Північний)

"Новий" тротуар, який знаходиться по вул. Менделєєва, біля Волноваської податкової інспекції є небезпечним для громадян.
Біля тижня тому почалися ремонтні роботи по встановленню нового тротуару біля багатоповерхових домів №35 і 37 по вул. Менделєєва. Незрозуміло з яких причин даний тротуар змінив направлення, та був перенесений на місце біля дороги. Мешканці цих домів не мають можливості безперешкодно пройти до автобусної зупинки, їм треба кружляти, щоб вийти на тротуар. Старий тротуар був зручним і безпечним для всіх мешканців мікрорайону. Постає питання чи буде відновлено старий тротуар.
Раніше на цьому місці була маленька парковка, тротуар знаходився біля дома № 35, усе було спокійно і тихо, усім хватало місця. На даний момент місце для автівок скоротили до мінімума. Автовласникам потрібно залишати свої транспортні засоби у дворах житлових домів або ще краще на проїжджій частині, щоб потрапити, наприклад до податкової інспекції.
Для поліпшення життя громадян, недопущення дорожньо-транспортних пригод, щоб автовласникам не виписували штрафи за неправильне паркування, просимо прийняти законні дії, по встановленню тротуару на місце, там де він і був та відновлення стоянки.

Дата створення:

Станом на 15 листопада петицію підписали 18 осіб з 100 необхідних.