Єдина система

Глибоке сортування сміття у Вишгороді 86 50
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Відповідає:

МОМОТ ОЛЕКСІЙ ВІКТОРОВИЧ

Відповідно до розробленого Плану зонування територій міста Вишгород передбачено по вул. Набережній - Рекреаційну зону озеленених територій загального користування Р-3 в якій переважні види забудови земельних ділянок: озеленені території, розміщення озеленених територій загального користування (лісопарки, парки, сади, сквери); спортивні майданчики, стадіони; басейни (криті та відкриті); місця короткочасного відпочинку з відповідним обладнанням; відкриті водно-оздоровчі комплекси; малі архітектурні форми.
Рішенням Вишгородської міської ради від 28 січня 2016 р. № 5/11 "Про затвердження плану зонування території міста Вишгорода" План зонування затверджено частково, а саме:
- територія обмежена з півночі вулицею Шолуденка, зі сходу вулицею Набережна, із заходу та з півдня межею міста Києва;
- територія садибної забудови та гаражних кооперативів по вулиці Межигірського Спаса, вулиці Ватутіна, вулиці Калнишевського;
- територія масиву садівницьких товариств «Дніпро»;
- територія обмежена зі сходу вулицею Парусна, із заходу Київським водосховищем, яка позначена на зонінгу Г4 та ПрГ4.
Тобто містобудівною документацією передбачено облаштування паркової та спортивно-оздоровчої зони по вул. Набережній, але не затверджено.

Станом на 28 січня надано відповідь на 38 петицій Переглянути