Єдина система

Тема звернення Підписали Залишилось
Парк "Набережный" 148 22
Ремонт улицы Киевская 83 22
Нанесення дорожної розмітки на перехресті вул. Шолуденка та траси Р02 район Дідовиці 80 32
Реставрація скейт-парку "Uptown" 58 46
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Поливальна машина для міста

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МОМОТ ОЛЕКСІЙ ВІКТОРОВИЧ

Для належного рівня підтримки санітарного стану міста Вишгород згідно затвердженої Програми розвитку житлово – комунального господарства міста Вишгород на 2019 рік та заяви від КП «Благоустрій-Вишгород» ВМР на п’ятдесят четвертій сесії VII скликання було прийнято рішення від «30» липня 2019 р. № 54/1 Про внесення змін до рішення Вишгородської міської ради від 21.12.2018 р. № 48/2 «Про Вишгородський міський бюджет на 2019 рік», пункт 5.6. Враховуючи звернення директора КП «Благоустрій-Вишгород» ВМР (лист № 182 від 26.06.2019 р. (вх. № 2-26/2063 від 27.06.2019 р.)) стосовно необхідності збільшення видатків для закупівлі додаткового спеціального навісного солепіскорозкидального та поливомийного обладнання на існуючий спеціальний автомобіль для виконання робіт з обслуговування доріг міста Вишгород, а саме полив влітку та посипання сумішшю взимку, передбачити видатки у сумі 1 000 000,00 грн., а саме: ТКВКБМС 0116030 Організація благоустрою населених пунктів (ВМР) КЕКВ 3110 (Придбання обладнання і предметів довгострокового користування) + 1 000 000,00 грн.
Дана сума передбачена для придбання Вишгородською міською радою для КП «Благоустрій Вишгород» ВМР додаткового спеціального навісного солепіскорозкидального та поливомийного обладнання на існуючий спеціальний автомобіль КАМАЗ-55111, для виконання робіт з обслуговування доріг міста Вишгород, а саме полив влітку та посипання сумішшю взимку.

Станом на 21 вересня надано відповідь на 37 петицій Переглянути